Loading...
Novosti

EXIT FESTIVAL SLAVI 15. ROĐENDAN!

EXIT FESTIVAL SLAVI 15. ROĐENDAN!exit
Od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 2000. godine osnovan kao studentski pokret u borbi za slobodu i demokraciju EXIT je tijekom 15 godina izrastao u ‘Najbolji veliki europski festival’! Osim ove prestižne titule kojom je okićen u siječnju ove godine, EXIT se može pohvaliti posjetom više od 2,5 milijuna ljudi iz preko 60 zemalja iz cijelog svijeta, kao i statusom neprikosnovenog glazbenog i turističkog događaja cijele regije.

Ogroman međunarodni ugled, povorke fanova iz čitavog svijeta, nevjerojatna lokacija i jubilarna godina obećavaju da će sljedeće izdanje EXITa biti jedno od najboljih do sada! Veliku rođendansku proslavu obilježit će nastavak sedmodnevne ljetne EXIT avanture! EXIT festival bit će održan od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. srpnja na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Rock@EXIT festival koji je uspejšno lansiran prošle godine s Queens Of The Stone Age kao headlinerima, ove godine će biti predstavljen tijekom festivala kao posebna cjelina u sklopu koje će nastupiti neki od najzanimljivijih rock’n’roll bendova iz regije i cijelog sveta! Najave prvih izvođača očekujte uskoro!

Na EXITov jubilej pozvani su svi, od petnaestogodišnjih vršnjaka festivala rođenih te davne 2000. godine, sve do dobrih, starih EXITovih fanova, koji su svojom energijom festival i izgradili, a koji su danas možda roditelji tih istih petnaestogodišnjaka!

POČETAK PRODAJE ULAZNICA
Kao i prošlih godina, EXIT je za decembarske kupce spremio fantastične popuste!
U petak, 12. prosinca točno u 12h u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 399 kn za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Broj ovih ulaznica je vrlo ograničen!
Ali to nije sve! Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije bit će nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno, uz uvjet registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sitea www.gigstix.com od 1. do 31. ožujka 2015. To je čak 70% popusta u odnosu na regularnu cijenu EXIT avanture!

Također, 12. prosinca u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po cijeni od 234 kn, što je čak 50% popusta od regularne cijene!

Informacije o prodajnim mjestima pronađite na www.exitfest.org

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *