Loading...
Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

DIE ÄRZTE – Močvara, Zagreb

20 svibnja, 2019 @ 20:00

Kultni njemački punkeri Die Ärzte po prvi puta stižu u Hrvatsku i to u zagrebački klub Močvara 20. svibnja 2019. godine.

Die Ärzte su osnovani 1982. godine u Berlinu i u Njemačkoj odavno uživaju status stadionskog benda što ih čini jednim od najvećih njemačkih bendova svih vremena.

Dan odličnih najava još nije gotov – u goste nam stiže kultni njemački satav Die Ärzte koji ćemo po prvi puta kod nas imati prilike gledati u zagrebačkom klubu Močvara20. 05.2019. godine. Od početaka karijere prožete skandalima i cenzurom, čvrstim političkim i socijalnim stavovima (poznati po svojoj borbi protiv rasizma i nacizma), Die Ärzte su u Njemačkoj prodali nevjerojatnih gotovo 8 milijuna albuma.

Na svojoj zadnjoj turneji održanoj 2012/2013. svjedočilo više od 800.000 posjetitelja. Uz nekoliko probranih velikih festivala, u svoj koncertni program za iduću godinu ubacili su i nekolicinu pomno odabranih klupskih koncerata, među kojima se na sreću smjestila i Močvara. Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 21. rujna.

Lokacija

Močvara, Zagreb
Trnjanski nasip bb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u