Loading...
Novosti

EUROPSKI TJEDAN JE POKAZAO DA SVI ŽELE NA KONCERTE!

adriaentertainmentU PRODAJI JE JOŠ JAKO MALO SNIŽENIH ULAZNICA!

Adria Entertainment je ulazak Hrvatske u Europsku Uniju odlučila proslaviti velikim popustom na ulaznice za koncerte!
EU tjedan još uvijek traje – trenutno se nalazimo u sredini najpovoljnijeg tjedna za kupnju ulaznica za koncerte! U samo nekoliko dana skoro je rasprodan cijeli kapacitet sniženih ulaznica za čak 8 koncerta. Za svaki koncert u prodaju je pušteno samo 1000 ulaznica s nevjerojatnim popustom od 50%! Najavljena akcija vrijedi do 7. srpnja. Ukoliko se za određeni koncert proda svih 1000 sniženih ulaznica, od tog trenutka se ulaznice nastavljajuprodavati po redovnim cijenama. Prvi europski dani pokazali su zaista veliku zainteresiranost za najavljenim koncertima! Obzirom da je riječ o kratkotrajnoj i jedinstvenoj ponudi, s ograničenim količinama sniženih ulaznica, savjetuje se da kupci na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu! Nakon 7. srpnja cijene ulaznica biti će prilagođene novoj, sniženoj stopi PDV-a na koncertne ulaznice.

U EU TJEDNU (od 1.7.2013. do 7.7.2013. godine) sve cijene ulaznica (za koncerte u organizaciji Adria Zabave) su snižene za 50%!! (*sniženje od 50% ne odnosi se jedino na ulaznice za lože za sve koncerte te na kategoriju SJEDENJE 4 za koncert Rogera Watersa).
Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj prilici!
Količina ulaznica po koncertu je ograničena.
Popust je ostvariv na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

ISKORISTITE NEVJEROJATNE POPUSTE NA ULAZNICE ZA SVE KONCERTE U ORGANIZACIJI ADRIA ZABAVE:
ROGER WATERS, THE WALL/Split, Poljud, 23.7.2013. Prijevoz je organiziran preko www.svikoncerti.eu. Detalje pogledajte u sljedećem linku: http://www.svikoncerti.eu/koncerti/hrvatska/roger-waters-split.html.
SANTANA/Zadar, Jazine (open air), 29.7.2013.
IRON MAIDEN/Zagreb, Arena, 31.7.2013.
LEONARD COHEN/Pula, Arena, 2.8.2013. Prijevoz je organiziran preko www.svikoncerti.eu. Detalje pogledajte u sljedećem linku: http://www.svikoncerti.eu/koncerti/hrvatska/leonard-cohen-pula.html
ROBBIE WILLIAMS/Zagreb, Maksimir, 13.8.2013.
JOE COCKER/Pula, Arena, 21.8.2013.
PETER GABRIEL/Zagreb, Arena, 5.10.2013.
DREAM THEATER/Zagreb, KC Dražen Petrović, 3.2.2014.

ULAZNICE za sve navedene koncerte su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *