Loading...
Novosti

ERIC CLAPTON STIŽE U BEČKI STADTHALLE 11. LIPNJA 2013.!

Eric Clapton - Vienna, Stadthalle, 11.06.2013Legenda svjetske glazbe koja je odgovorna za mnogobrojne hitove u svojoj karijeri i jedan od najboljih gitarista 20.-og stoljeća, Eric Clapton, nam dolazi u bliže susjedstvo za nekoliko mjeseci.

Koncert će se održati 11.06. u Bečkoj Stadthalle. Karte su već u prodaji u sustavu Eventima te putem weba www.eventim.hr, a cijene se kreću od 49,90 € pa do 114,90 € dok organizirani prijevoz autobusom dođe 359 kuna.

Na koncert Erica Claptona u Beč možete otputovati sa agencijom Svi koncerti. Više informacija o ulaznicama, prijevozu i aranžmanima ulaznica+prijevoz dostupno je OVDJE.

Iako su cijene za naše pojmove dosta visoke ipak govorimo o Ericu Claptonu kojem ne trebaju posebne najave, a ako uspijete spojiti njegov koncert i koncert Marka Knopflera koji će se održati u zagrebačkoj Areni 05.05. imat ćete priliku u kratkom roku vidjet dva gitaristička genija na djelu.

Obavijestili smo vas na vrijeme a sada je na vama da marljivo štedite na kavama i priuštite si jedno nevjerojatno iskustvo jer ovo je vjerojatno najbliže što će nam Clapton doći u narednih nekoliko godina, ako ne i ikad. Nemojte reći da vas nismo upozorili na vrijeme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *