Loading...
Novosti

EPICA: PREDSTAVLJEN OMOT ALBUMA ‘THE QUANTUM ENIGMA’

epica-quantumNizozemski symphoic metalci EPICA objaviti će svo šesti album „The Quantum Enigma“ 05. svibnja u Europi i 13. svibnja u Sjevernoj Americi za Nuclear Blast.

Nasljednika albuma „Requiem For The Indifferent“ producirao je Joost Van Den Broek (nekadašnji AFTER FOREVER i AYREON klavijaturist koji je ranije radio sa REVAMP i STREAM OF PASSION).

EPICA će se na pozornicu vratiti 30. travnja na koncertu povodom izlaska CD-a u 013 u Tilburgu u Nizozemskoj.

Nakon stanke zbog trudnoće pjevačice Simone Simons, a povodom izlaska novog koncertnog DVD-a, „Retrospect“, kao i pisanja i snimanja bendova nadolazećeg albuma, sekstet će odsvirati koncert za pamćenje, a u planu je izvesti i stare, i nove pjesme.

EPICA je proslavila 10. obljetnicu sa ‘one-night-only’ događanjem „Retrospect“ 23. ožujka 2013. u Eindhovenu u Nizozemskoj. Bend je pratio Remenyi Ede Chamber Orchestra sa svih sedamdest članova kao i Miskolc National Theatre choir na nezaboravnom trosatnom koncertu.

08. studenog 2013. Nuclar Blast je objavio „Retrospect“ kao deluxe hardcover book na 48 stranica, kao 2DVD/3CD te 2Blu-ray/3CD verzije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *