Loading...
Novosti

EPICA NOVIM SPOTOM NAJAVLJUJE IZLAZAK EP-A

EPICA NOVIM SPOTOM NAJAVLJUJE IZLAZAK EP-A

EPICA je nedavno objavila novi spot kojim najavljuje izlazak svog novog EP-a pod imenom The Solace System. Njegov se izlazak očekuje 1. rujna ove godine za Nuclear Blast.

EPICA je svojim novim albumom postavila nove standarde. Tijekom snimanja je posebna pažnja bila posvećena visokoj kvaliteti svake pjesme, međutim nije sav snimljeni materijal stao na album budući da trajanje ne bi smjelo biti dulje od 76 minuta. S obzirom da se bendu nije svidjela ideja o dvostrukom albumu, odlučili su objavilit zaseban EP sa 6 potpuno novih pjesama koje su nastale tijekom snimanja albuma The Holographic Principle.

Mark je ovim riječima prokomentirao pjesme: “Slušatelji mogu očekivati viskokvalitetni EP sa pjesmama koje su predobre da bi bile samo bonus materijal. Željeli smo te pjesme objaviti zajedno u nekakvom kontekstu. Na kraju snimanja je uvijek teško odlučiti koje će pjesme biti na albumu jer to znači da će neke od najboljih biti izostavljene samo zato što se ne uklapaju posve u ukupan tijek albuma ili zato što druge bolje pašu zbog svojih stihova.

U nastavku pogledajte spot naslovne pjesme EP-a “The Solace System“:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *