Loading...
Novosti

EPICA ĆE KRAJEM SLJEDEĆE GODINE OBJAVITI NOVI STUDIJSKI ALBUM

Nizozemski symphonic metalci EPICA planiraju izlazak novog studijskog albuma krajem 2020. godine. Ove jeseni EPICA će odsvirati odabrani broj ekskluzivnih koncerata u znak podrške desetoj obljetnici albuma „Design Your Universe“. Ovaj album zauzima posebno mjesto u srcima fanova benda i uključuje favorite poput „Kingdom Of Heaven“ i „Design Your Universe“.

Kako bi proslavili deset godina albuma „Design Your Universe“ bend će se vratiti na mnoga mjesta na kojima je svirao tijekom turneje 2009. i 2010. godine, a planira se i novo izdanje albuma koje će donijeti dodatne materijale i bonus CD s pet akustičnih izvedbi pjesama na albumu.

U studenom 2019. bend će objaviti izdanje „The Essence Of Epica“, knjigu raskošnog dizajna i potpuno ilustriranog tvrdog materijala koji u kojoj o EPICI govore članovi benda. Knjiga će biti dostupna u dva različita izdanja: Classic od 208 stranica, tvrdog uveza s detaljima od folije i sa više od 200 fotografija te Signature hardback s potpisima članova benda koja dolazi u deluxe preklopnoj kutiji  s tri ekskluzivne originalne umjetničke grafike Stefana Heilemanna.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *