Loading...
Novosti

EPePe I SNOB NOVA IMENA ROCKLIVE RECORDSA

EpePe su se nedavno predstavili singlom „I wanna be like you“, a sada je pred vama njihov prvi album pod nazivom „Outline“. Album izlazi pod okriljem nezavisne etikete RockLive, te je pušten na besplatni download putem stranice www.rocklive.hr

EPePe je punk/rock bend iz Koprivnice nastao krajem 2008. U 11. mjesecu 2009. godine bend osvaja 4. mjesto na Imagine festivalu u Zagrebu te dobiva priliku svirati kao predgrupa Partibrejkersima u Novigradu Istarskome. Na istom festivalu 2010. godine osvaja 1. mjesto te sudjelovanje na međunarodnom Imagine festivalu u Bruxellesu sredinom 2011. godine. EPePe bilježi nastup i na prvom RockLive festivalu u Koprivnici gdje je pozvan od strane organizatora.

Bend SNOB je novo ime na domaćoj metal/hardcore sceni. Riječ je o članovima bivšeg benda Pillow Pack, koji okupljeni oko benda SNOB donose potpuno nov i svjež zvuk. “Earn your spine” je njihov prvi studijski album, a opisuju ga kao mješavinu metala i modernog hardcore-a pod utjecajem bendova kao što su Propagandhi, Thrice, Mastodon i sl. Na albumu se nalazi 14 pjesama koje objedinjuje sirova produkcija, te suptilne gitarske melodije popraćene beskompromisnim vrištanjem vokala. Tekstovi su većinom socijalno angažiranog karaktera i bave se raznim temama iz svakodnevnog života, kritikom društva i vremena u  kojem se nalazimo, te općenito razlozima degradacije ljudskog roda na razinu beskičmenjaštva.

Album pod nazivom „Earn your spine“ također možete potpuno besplatno preuzeti na stranici www.rocklive.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *