Loading...
Novosti

ENSLAVED SNIMA NOVI ALBUM

ENSLAVED SNIMA NOVI ALBUM

Dvije godine nakon objavljivanja njihovog hvaljenog studijskog albuma “In Times“, Enslaved se vraća u studio kako bi još jednom pomaknuo granice svoje glazbe.

U 25 godina bogate karijere, Enslaved niti jednom nije prestao iznenađivati svoje fanove, a po svemu sudeći i novo će, 14. po redu, studijsko izdanje biti još jedno kojim će bend postaviti nove standarde kvalitete svog stvaralaštva.
Album se snima u bergenskom studiju Duper & Solslottet, a miks i mastering će biti povjereni Jensu Bogrenu.

Fantastično je biti u studiju i raditi na ovim novim pjesmama“, objašnjava Ivar Bjørnson. “Mnoga su se vrata otvorila s albumom In Times, za nas kao bend, mene kao skladatelja i, vjerujem, za sve nas na osobnom nivou. Nikada do sada nisam radio toliko kako bih napravio glazbu za album, a taj se intenzitet prenio i u studio gdje svi daju sve od sebe svakog sata svakog dana. Bliži smo nego ikada prije što se osjeti i u zvuku. Koncept kojeg sam osmislio sa mojim starim ratnim drugom Grutleom je najsnažniji s kojim smo da sada radili. I, na kraju krajeva, ponosan sam što smo riskirali više nego ikada prije – i rezultati su izvrsni. Što to znači? Pričekajte još malo pa ćete saznati!

Za kreiranje vizualne prezentacije albuma ponovo je zadužen renomirani dizajner i slikar Truls Espedal.
Uskoro donosimo više informacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *