Loading...
Novosti

ENSIFERUM U KLUBU BOOGALOO 05.LISTOAPADA!

Ensiferum je finski metal bend koji nam dolazi u sklopu Bearers of the Sword turneje u Boogaloo, 5. listopada. Na svojim albumima miješa nekoliko žanrova pa  ćete u njihovim pjesmama naićina elemente black, power, death, folk i viking metala. Sve to im daje poseban štih i obećava vrhunski nastup.
Njihov novi album “Unsung Heroes” izlazi 27. kolovoza tako da možemo očekivati da ćemo na koncertu čuti i novije stvari što ne bi trebao biti problem pošto Ensiferum do sada nije snimio loš album, ali o tome ćemo moći prosuditi za tjedan dana. Ako vas zanima kako zvuče nove stvari na youtubeu su već objavljena dva singla, a spot za “In My Sword I Trust” možete pogledati ispod.

Predgrupa finskim vikinzima biti će Amoral, finski metal bend koji se na zadnjem albumu „Beneath“ okrenuo više prema melodičnijem heavy metalu za razliku od ranijih albuma na kojem je dominirao tehnički death metal što obećava da bi njihov nastup trebao biti zanimljiv i energičan.
Profane Omen je druga predgrupa, također iz Finske, a oni svoju glazbu opisuju kao Death’n’Roll što samo po sebi obećava nešto što se ne može svaki dan vidjeti u Zagrebu.

Cijena za ova tri benda je bagatela, samo 80kn što je zapravo nevjerojatno dobra ponuda za bendove koji po svijetu sviraju više od 10 godina. No, pripazite da ne bi predugo čekali na kupnju karte jer ta cijena vrijedi samo do 3. rujna stoga odmah otiđite do Boogalooa ili na stranice Eventima i kupite svoju kartu odmah.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *