Loading...
Novosti

HARD TIME TRAŽI NOVOG GITARISTU – JAVNA AUDICIJA 13.9.

Hard TimeU petak 13.09. jedan o najdugovječnijih hrvatskih žestokih rock bandova – HARD TIME – održava u klubu Hard Place audiciju za novog solo gitaristu!

Open audicija biti će pred publikom u klubu Hard Place gdje će se zainteresirani pretendenti predstaviti sa po nekoliko pjesama iz bogatog repertoara banda uz pratnju Pište, Majkla i Davora. Kako će se snaći i koga će band (i publika) izabrati vidjet ćemo u petak trinajsti!!!
Hard Time je u svojoj dugoj karijeri izmjenio nekoliko gitarista i svi su redom bili vrhunski glazbenici koji su kasnije nastavili karijere u nekim drugim (većim i poznatijim) bandovima. Tako su na albumima i koncertima svoj trag ostavli Alen Kraljić – Kralja (Pips, Chips & Videoclips, Majke), Mario Zidar (Film, Prljavo Kazalište), Bruno Kovačić (Parni Valjak, Gibonni), Toni Lović (Zabranjeno Pušenje) i Ivan Mihaljević.

Nekoliko zainteresiranih gitarista se već pridbilježilo za svirku u petaktrinajsti u Hard Place-u, a do petka 06.09. i ostali se mogu prijaviti na hardtime@hgu.hr sa svojim referencama i po mogućnosti snimkama. Tko će naslijediti Ivana Mihaljevića u Hard Time-u i sudjelovati u završavanju novog studijskog albuma saznat ćemo, nadamo se, u petak 13.09. u Hard Place-u.

Publika će svojim pljeskom zasigurno pomoći bandu u odabiru najboljeg gitariste, ulaz je besplatan i svi fanovi žestokog zvuka su pozvani da uživaju u jedinstvenom koncertu Hard Time-a sa nekoliko različitih gitarista!

www.hardtime-band.com
www.myspace.com/hardtimeband

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *