Loading...
Novosti

DOKUMENTARAC SPRINGSTEEN & I ON USKORO U SVJETSKIM KINIMA, OD 22.7.

springsteen and IŠto se više bližimo svjetskoj premijeri dokumentarca SPRINGSTEEN & I 22. srpnja, ovaj tjedan se lansira tzv. Springstream‘, koji će objedinit sve informacij i aktivnosti Bruce Springsteena koje se pojavljuju na društvenim mrežama Twitter, Instagram, Vine i YouTube.

Film je skup sadržaja kojeg su načinila sami fanovi iz cijelog svijeta, a Springstream daje fanovima šansu da osvoje vrhunski VIP paket: karte za prvi red koncerta “Wrecking Ball” turneje u Cardiff u U.K. i to 21.7. s pristupom u Pit i E Street lounge prije koncerta, uključujući smještaj i put.

Kako biste imali šansu osvojiti ovu nagradu morate postati tvit na Twitteru, postati na Instagramu ili uploadati video i pojasniti što vam Bruce znači s obeveznim stavljanjem “hashtaga” #SpringsteenAndI #In3Words i naravno registrirati svoje podatke ovdje!

Springstream će također sadržavati ‘Relive the Tour’ opciju koja vam omogućava da pregledate dijelove odsviranih koncerata na aktualnoj turneji kroz oči i emocije publike.
OTKRIJ ŠTO SVE NUDI SPRINGSTREAM

Hoće li tvoj biti jedan od #LuckyTowns (sretnih gradova)?
Ovaj će se tjedan također lansirati #LuckyTowns interaktivna info ploča na kojoj će se moći pratiti utrka fanova koji će se natjecati u glasanju kako bi doveli ekskluzivna prikazivanja filma SPRINGSTEEN & I u dva velika svjetska grada.

Glasati možete za vama najbliži grad na listi tako da odtvitate ime grada i dodate hashtagove #SpringsteenAndI #LuckyTowns. Sve potencijalne “sretne gradove” na listi možete naći na interaktivnoj info ploči skupa s detaljima kako da glasate (može i preko Facebooka) .

Rezervirajte svoje ulaznice
I na kraju, SPRINGSTEEN & I će se prikazivati u preko 50 zemalja u svijetu od 22.7. a ova će vam web stranica olakšati da pronađete mjesta prikazivanja fima i nabavku ulaznica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *