Loading...
Novosti

ELVISOVO DONJE RUBLJE IDE NA AUKCIJU

Par gaća Elvisa Presleya naći će se na aukciji u Manchesteru sljedeći mjesec. Svijetlo plave muške gaće koje je Presley nosio ispod jednog od svojih kostima tijekom nastupa 1977. godine nisu oprane otkada ih je Elvis skinuo i na njima se nalazi sumnjiva žuta mrlja na prednoj strani.

BBC News izvještava da se očekuje da će gaće dostići cijenu od 10 000 GBP na aukciji koja će se održati 08. rujna na aukciji Elvisovih memorabilija u Stockportu.

Donje rublje dolazi iz ostavštine Vernona Presleya – Elvisovog oca. Na aukciji će se prodati i Elvisova Biblija koju je podcrtavala ikona rock ‘n’ rolla. Očekuje se da će Biblija doseći cijenu od 25 000 GPB. Kućne snimke Priscille Presley će se također prodavati, a donose snimke Elvisova i Priscillinog vjenčanja, Božić na Gracelandu, obiteljske praznike i Elvisa i Priscillu kako donose svoju kćer Lisu-Mariu iz bolnice na Graceland.

35. godišnjica smrti Elvisa Presleya nedavno je obilježena uz bdijenje sa svijećama na Gracelandu u Memphisu na kojemu je bilo prisutno oko 75 000 fanova.

Elvis Presley umro je 16. kolovoza 1977. godine u dobi od 42 godine nakon što je doživio srčani udar. Pokopan je na imanju Graceland pored svojih roditelja i bake. Tamo se nalazi i spomen ploča za njegovog blizanca, Jessea Garona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *