Loading...
NajaveNovosti

ELEMENTAL U SUBOTU NASTUPA U MSU

ELEMENTAL U SUBOTU NASTUPA U MSU

Nakon sjajnog koncerta Rudek Cargo Trija prošle subote na krovu MSU-a, sprema se novo uzbuđenje 28. lipnja u isto vrijeme i na istoj lokaciji u sklopu projekta „Ljeto u MSU! uz Jadransko“. Ovog puta riječ je o upečatljivom bendu Elemental koji će svojim nastupom u 21.00 sat imati više razloga „razvaliti“ svirkom krov MSU-a.

Elemental_5Ovo će biti njihov premijerni nastup na ovoj atraktivnoj lokaciji, a postoji vjerojatnost da će i ovim koncertom proslaviti jednu, ako ne i više nagrada Porin za koju su nominirani u 4 kategorije.
Što znači za Elemental ovaj multimedijalni projekt, koji se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim prokroviteljstvom Jadransko osiguranja, izjavila je Remi, predvodnica grupe Elemental:
Još od prošle godine priželjkujemo nastup na ovoj lokaciji. Ambijent je fenomenalan i vjerujem da ćemo nastaviti dobru vibru ovog sjajnog programa. S obzirom da je konačno iza mene i oporavak noge, tim više smo svi skupa
nabrijani na dobar provod pod zvjezdanim nebom Zagreba. Budući da se penjemo na krov MSU-a, dan nakon dodjele Porina, nadam se da ćemo imati dodatan razlog za dobro raspoloženje koje jedva čekamo podijeliti sa našim Zagrepčanima.

Nakon završene turneje kojom su obilježili 15 godina i kratkog predaha, Elemental koncertom na „Ljetu u MSU! uz Jadransko“ nastavlja sa svojom dobrom svirkom. Zagrebačka publika tom će prigodom čuti hitove s albuma “U redu je“, nominiranog za album godine nagrade Porin, ali i nešto starijih pjesama koje su obilježile dosadašnji rad grupe. Kako uživo zvuči kandidat za hit godine “Prokleta ljubav“, ali i aktualni singl “Bolji si”, mogu svi provjeriti na višoj nadmorskoj visini na krovu MSU-a.

A zašto je bitno na vrijeme osigurati svoje mjesto na drugom vikendu „Ljeta u MSU! uz Jadransko“ ističe Branko Kostelnik, autor projekta i producent MSU-a:
Vozimo i dalje sa sjajnim izborom ponajboljih bendova sezone svake subote. Pod dojmom smo velike posjećenosti koncerta Rudek Cargo Trija i njihovog fenomalnog nastupa prošle subote, a jedva čekamo ugostiti i Elemental koji će
sigurno uzburkati i drugi vikend naše ljetne sezone u MSU. I ovog puta za jednu ulaznicu od 79 kuna možete prošetati velikom retrospektivnom izložbom Vlaste Delimar „To sam ja“, nakon toga pogledati najbolje filmove sezone „Best of METROPOLIS“ u klimatiziranoj dvorani Gorgona u prizemlju muzeja i potom se popeti na krov i uživati u gotovo dvosatnom koncertu velikih rock imena. Bitno je istaknuti da je zbog sigurnosti ove atraktivne lokacije broj ulaznica ograničen zato požurite po svoje ulaznice na vrijeme koje možete osigurati preko prodajne mreže Entrio.hr
ili na blagajni MSU-a
“.

Tako će osim dobrog provoda na krovu MSU-a, istog dana u 19 sati svi, koji dovoljno brzo ugrabe ulaznicu, moći uživati u talijanskoj humorističnoj drami pod nazivom „Velika ljepota“ koja je ovjenčana Oscarom, Zlatnim Globusom za najbolji strani film te brojnim drugim nagradama. Također u ljetnom paketu tri-u-jedan, MSU omogućuje druženje s legendarnom Vlastom Delimar u sklopu njene retrospektivne izložbe koja je otvorena svaki dan, osim ponedjeljka, od 11 do 21 sat i subotom od 11 do 24 sata sve do kraja ovog cool ljetnog programa koji završava Vlastinom rođendanskom zabavom 31. srpnja.

Osim Rundek Cargo Trija i Elementala, na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21.00 sat mogu se očekivati i druga velika domaća rock imena kao što su Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a ljetni program uključuje i 6 malih klupskih rock svirki uživo uz DJ izvedbu pod naslovom „KORIJENI ROCKA“ svakog petka besplatno, na platou MSU-a od 20 sati.

Ljeto u MSU! uz Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom Radija 101, a neće nedostajati ni pravog osvježenja uz vodeće britansko pivo Carling uz koje svi posjetitelji mogu uživati dugo u noć.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *