Loading...
NajaveNovosti

ELEMENTAL BUČNO PROSLAVIO SVOJ PORIN NA KROVU MSU-A

ELEMENTAL BUČNO PROSLAVIO SVOJ PORIN NA KROVU MSU-A

MSU - ElementalU vrućoj atmosferi na krovnoj terasi MSU-a, Elemental je ove subote nastavio sa sjajnim nizom događanja u sklopu projekta „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ koji se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim prokroviteljstvom Jadransko osiguranja. Nakon upečatljivog koncerta Rudek Cargo Trija prošle subote, niti ovog puta nisu ostali razočarani mnogobrojni Zagrepčani koji su mogli uživati u premijernom nastupu Elementala na krovu MSU-a.

Osim što su uspješno probili led svojim prvim nastupom na ovoj atraktivnoj lokaciji, izazvali su ovacije publike na njihove hitove godine čime su iznova opravdali uspješnost albuma „U redu je“ koji je dan prije nagrađen Porinom za najbolji album klupske glazbe.

Kako je izgledao njihov after party nakon borbe za „Sveti Gral glazbene produkcije“ opisala je Remi, predvodnica grupe Elemental:
Imam samo dvije riječi za naš koncert na vrhu MSU-a: fenomenalno iskustvo! Uz ovakvu divnu publiku i sjajnu lokaciju mislim da nije bilo šanse da ovaj koncert prođe drugačije. Čuti ljude kako pjevaju naše pjesme najveće nam je priznanje za naš dosadašnji rad, a to što je dan prije pao i Porin za naš album „U redu je“ još nas je dodatno nabrijalo da ostanemo svoji i nastavimo u istom smjeru.

Tako je Elemental nakon kratkog predaha nastavio sa svojom dobrom svirkom na „Ljetu u MSU! uz Jadransko“ nakon završene turneje kojom su obilježili 15 godina postojanja.

Osim što su mnogobrojni obožavatelji Elementala i dobre svirke došli na svoje na njihovom koncertu pod zvjezdanim nebom Zagreba, mogli su prošetati velikom retrospektivnom izložbom Vlaste DelimarTo sam ja“ te pogledati jedan od najboljih filmova sezone „Velika ljepota“ i to sve za pristupačnih 79 kuna. Ovaj moćni multimedijski paket od tri kvalitetna događanja moći će se iskusiti sve do 31. srpnja kada će se završiti MSU ljetna sezona rođendanskom zabavom Vlaste Delimar.

Osim Rundek Cargo Trija i Elementala, na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21.00 sat mogu se očekivati i druga velika domaća rock imena kao što su Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a ljetni program uključuje i 6 malih klupskih rock svirki uživo uz DJ izvedbu pod naslovom „KORIJENI ROCKA“ svakog petka besplatno, na platou MSU-a od 20 sati.

Ljeto u MSU! uz Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom Radija 101, a neće nedostajati ni pravog osvježenja uz vodeće britansko pivo Carling uz koje svi posjetitelji mogu uživati dugo u noć.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *