Loading...
Novosti

EL STONERO: CONCRETE SUN, SHE LOVES PABLO, HUSTA @ ŽELJEZNIČAR

Uz poznate lajtmotive koji zaokružuju psihodeličnu chillout atmosferu i masne pustinjske zvukova gitara, još jedan El Stonero donosi tri zanimljiva benda i najbolju mjuzu iz opusa poznatih stoner/sludge/psych/rock/doom bendova.

Concrete Sun (Novi Sad)

Ovaj se peteročlani bend vinuo u nebesa svojim prvijencem ”Sky Is High”, a momci sviraju mjuzu koja je na tragovima southern metala, grungea, stonera, bluesa, sludgea i rock’n’rolla. Album ”Sky Is High” uzeo je sve same odlične kritike, a vrhunac dosadašnje karijere doživjeli su na Exit festivalu gdje su dijelili stage sa Suicidal Tendencies. Bend koji mnogi sa razlogom uspoređuju sa Alice In Chains ima apsolutno sve ono što je potrebno da zainteresira ljubitelje ovakvog zvuka. Po prvi put u Hrvatskoj, Concrete Sun dostavljaju pravu vibru prljavog južnjačkog zvuka i sviraju mjuzu sa mudima i srcem!

http://www.reverbnation.com/concretesun
http://www.facebook.com/concrete.sun
http://www.myspace.com/concretesunns

 

She Loves Pablo (Zagreb)

Posjetiocima domaće klupske scene ne treba previše predstavljati jedan od najtalentiranijih bendova koji se pojavio u zadnjih nekoliko godina. Ovaj fuzz’n’groove stoner rock četvorac u živo oslobađa milijun mjernih jedinica čiste energije koja tjera žensku i mušku čeljad na ples i blud. Podjednako oduševljavaju svojim impozantnim live nastupima kao i prvoklasnim studijskim materijalom (poslušati album ”Mother Of All” koji možete besplatno skinuti na njihovom bandcamp profilu). Ovih dana rade na novom albumu, a u Željezničaru ćete imati priliku čuti i nešto najnovije iz njihovog repertoara.

http://shelovespablo.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/shelovespablo
http://www.myspace.com/shelovespablo
http://www.last.fm/music/She+Loves+Pablo
http://www.facebook.com/shelovespablo

 

Husta (Klanjec)

Husta je nova beba hrvatske stoner scene, a radi se o tri frenda iz Klanjeca koji su iz dosade počeli svirati glazbu prožetu masnim i psihodeličnim riffovima i retro grooveom. Na pola puta između Sleepa i Kyussa, ovaj obečavajući teško psihodelični akt će vas uvući u svemire za koje niste ni znali da postoje. Iza sebe imaju snimljen album ”Bienverido”, a uvrnuta perspektiva iza njihovog ”drug infused” pustinjskog zvuka dobiva puni smisao tek u izvedbi u živo.

http://www.reverbnation.com/husta

http://www.facebook.com/pages/Husta/129617350450644
http://soundcloud.com/hustaband
http://www.last.fm/music/Husta
http://www.myspace.com/acidyoda

 

Koncert se održava 3.3.2012. (subota), s početkom u 21:00 sati, a upad je 30 kn (ulaznice se kupuju na ulazu).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *