Loading...
Novosti

EKSKLUZIVA: PAUL MCCARTNEY U BEČU, 27.06. NA ERNST HAPPEL STADIONU

Paul McCartney Out therePaul McCartney će sa svojim pratećim bendom nastupati u nekoliko svjetskih gradova, a rekao je i da žele posjetiti gradove u kojima još nisu nastupali.
Bivši Beatle Paul McCartney najavio je prve nastupe za ovu godinu. Nastup u Varšavi 22. lipnja ove godine je ujedno i početak njegove turneje “Out There!”, a McCartney je rekao i kako će uskoro najaviti i još koncerata.
Paul McCartney će sa svojim pratećim bendom nastupati u nekoliko svjetskih gradova, a rekao je da žele posjetiti gradove u kojima još nisu bili. Rekao je i da radi na novom studijskom albumu pod nazivom “Out there!” a poznato je da je producent Mark Ronson i da je Macca bio inspiriran zvukom funka i Ushera te da će se takva vrsta muzike naći na novom albumu.

Producent je izjavio da bivši Beatle želi korak naprijed na svom novom studijskom albumu i publici pružiti novu vrstu zvuka, te da on osobno ne postavlja pitanja kada su u pitanju McCartneyeve odluke.

Paul McCartney će nastupiti u Beču na Ernst Happel Stadionu 27.6.2013. za kojeg karte možete nabaviti preko promotora Skalar Music , a organizirani prijevoz i također karte (dakle aranžmane) preko našeg partnera, agencije Investigo koncerti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *