Loading...
Novosti

EDDIE IZZARD BRITANSKA ZVIJEZDA STAND-UP KOMEDIJE U ZAGREBU, OSIJEKU I DUBROVNIKU!

Eddie IzzardKako Britanac osvaja svijet? Samo humorom!
Eddie je jedan od najvećih komičara današnjice. Čovjek sa stotinu lica i milijun talenata! On smijehom puni najveće svjetske dvorane, uživa status rock-zvijezde, glumi na daskama i u blockbusterima, osvaja brojne nagrade – ako vas on ne nasmije do suza, nitko neće! Nastupima u Hrvatskoj ovaj komičarski fenomen započinje najveću svjetsku turneju „Force Majeure“. Eddijev britak humor ljubitelji stand up-a moći će pogledati na engleskom jeziku i to prije Britanaca, Amerikanaca, Japanaca, Rusa… Prilika je to koja se ne propušta!
Nastupi u Hrvatskoj:
22.3. – Dubrovnik – Gradsko kazalište Marina Držića
24.3. – Zagreb – Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
26.3. – Osijek – Hrvatsko narodno kazalište

Eddie Izzard je pokorio Madison Square Gardens, londonsku Wembley i O2 arenu; oborio je Francuze nastupima na francuskom; jedini je komičar ikad koji je nastupao u legendarnom Hollywood Bowlu u Los Angelesu; John Cleese je za njega izjavio da je „izgubljeni Monthy Python“. Ne libi se govoriti o najosjetljivijim temama, locira najsmješnije točke opće i pop kulture pa nema straha da ga nećete razumjeti. Karijeru je počeo kao ulični zabavljač, a danas je komičar čiji se DVD-i prodaju u milijunskim kopijama i koji zapaženim filmskim i kazališnim ulogama osvoja prestižne nagrade.

Eddie Izzarda u Hrvatsku dovodi program stand up komedije „London calling“ koji na mjesečnoj bazi u Hrvatsku donosi dozu najboljeg britanskog humora. Programi iz ciklusa „London calling“ kreacija su Nine Bantića, jednog od sudionika nekadašnje „Zločeste djece“ Radija 101!

Budite u Dubrovniku 22.3. ili u Zagrebu 24.3. ili u Osijeku 26.3.!
Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr po cijenama 100/140/180 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *