Loading...
Najave

EAGLES OF DEATH METAL U TVORNICI KULTURE 19. VELJAČE 2016.!

EAGLES OF DEATH METAL U TVORNICI KULTURE 19. VELJAČE 2016.!

Eagles of Death Metal

Turnejom nazvanom ‘The Nos Amis’ vraćaju se u Europu kako bi održali koncerte koji su ranije odgođeni radi tragičnog događaja koji se dogodio 13. studenog u dvorani Bataclan u Parizu. Nastavak turneje uključuje i povratak u Pariz koji će zasigurno biti vrlo emotivan.

Eagles of Death Metal osnovali su najbolji prijatelji Jesse Hughes i Josh Homme (Queens of the Stone Age), 1998. godine u kalifornijskom Palm Desertu. Ime je nastalo kada se jedan od njih zapitao kako bi zvučao spoj benda Eagles i death metal žanra. Unatoč imenu, EODM ne sviraju death metal. Teško ih je smjestiti u određeni glazbeni žanr, no svakako se može reći da sviraju energični rock s naglašenim gitarskim riffovima i žestokim ritmom bubnjeva, a karizmatični frontman poznat je po svojoj entuzijastičnoj komunikaciji i interakciji s publikom.

Pjesmama s novog albuma ‘Zipper Down’ te najboljim pjesmama iz karijere, EODM će 19. veljače u Tvornici Kulture proizvesti nezaboravnu večer te proslaviti pobjedu glazbe nad terorom i strahom!

Ulaznice za zagrebački koncert EODM u Tvornici Kulture po cijeni od 149 kuna (+ troškovi transakcije) mogu se kupiti putem službenog INmusic webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ukoliko ne budu rasprodane, cijena ulaznice na dan koncerta (19. veljače 2016.) iznosit će 160 kuna. Broj ulaznica je ograničen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *