Loading...
NajaveNovosti

DVA DANA ODLIČNE ZABAVE ZA HALLOWEEN U RIJEČKOM PALACHU

Ovogodišnji Halloween u Palachu donosi jedan zaokret i umjesto jednog dana posjetitelje će zabavljati kroz dva dana. Tako 31.10.2018., na sam Halloween, Udruga Ri Rock donosi sad već dobro poznati i najstariji Halloween party u Rijeci, ali ovog puta u nešto drugačijem izdanju koje nosi naziv Zora Sumraka. Potom se 01.11.2018. slavlje nastavlja kroz takozvani after, ali u koncertnom izdanju, gdje će povodom blagdana Svi Sveti večer posvetiti legendarnom ocu Rock ‘n’ Rolla Lemmyu i njegovom bendu Motorhead uz nastup ženskog tribute benda Motorqueens iz Italije.  No to nije sve jer istog dana održat će se i promocija pivovare Brlog kao primjer pozitivne priče uspješnog poslovanja i promocija njihove pive  “neposlušna”.

☁ZORA SUMRAKA ☁
Palach Halloween Party
31.10.2018.

Najdugovječniji Halloween Party u Rijeci ponovno će opsjesti zidine kluba Palach i tako obuzeti ljubitelje mračne i pomaknute zabave uz ovogodišnju temu: ZORA SUMRAKA!
Kroz ovu temu prigodno i do sad neviđeno uređenje kluba Palach opčarat će posjetitelje te uz raznolik opus glazbene orkestracije Kralja Zla razbacati sve posjetitelje koje ujedno pozivamo da se prigodno maskiraju i ostanu dijelom najboljeg Halloween partya u gradu.

☁ Zora Sumraka ☁
Ovogodišnja tema najvećeg partya u gradu je ZORA SUMRAKA i kao što samo ime govori: donest će najbizarnije uređenje kluba Palach koje se do sada moglo vidjeti. U jednom alternativnom duhu mali podanici Kralja Zla sprovest će scenografiju pomaknutog sna, prizore užasa iz druge dimenzije i predivne crne zore.

☁ Glazbena Kulisa ☁
Gospodar ceremonije Kralj Zla svojom glazbenom selekcijom odabirat će raznolike hitove goth rocka i metala, mračnih Halloween poslastica, dark retro weavea te za kraj rasplesati posjetitelje poznatim hitovima te tako prodrmati stare duhove Rijeke i razbacati posjetitelje na plesnom podiju.

☁ Natjecanje za Kraljicu Vriska 2018. ☁
Kao i svake godine održat će se još jedno u nizu natjecanja za Kraljicu Vriska gdje ćemo na stage pozvati sve dame zavidnih glasovnih mogućnosti da po uzoru na Kraljicu Vriska Jamie Lee Curtis zavrišti u mikrofon i pobjedom osvoji užasne nagrade.

☁ Natjecanje za Najgoru Masku ☁
Uvrnute djevojčice, klauni ubice, opsjednute lutke, poremećene djevice, zubari mučitelji, princeze ubice, duhovi manijaci i svi likovi iz druge dimenzije pozvani ste da ove godine pripremite najbizarnije maske i svojim suludim i maštovitim idejama pokažete koliko bolesni možete biti.
Tijekom večeri održat će se natjecanje za najužasniju masku i pobjednicima donijeti bogate nagrade.

☁ Nagrade ☁
Upad na službeni after: Motorhead Night, upad na 40. Ri Rock Fest, pive, rakije, kokteli…

Ulaz 13kn

FACEBOOK EVENT 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *