Loading...

DUBIOZA KOLEKTIV – Zagreb, Dom Sportova, 26.10.2013.

Dubioza kolektiv1Billy Andol, točni kao švicarski sat, počeli su sa svojim nastupom pred vrlo dobro popunjenim Domom Sportova. Vrlo dobar nastup poslužio je kao zagrijavanje za Dubiozu. Tu se već moglo naslutiti da će jučerašnji koncert proći i više nego odlično.
Nastup Dubioze koji je bio zakazan za 21:30 kasnio je nekih 20-tak minuta, ali čini mi se ne radi njih nego radi toga jer je u jednom trenutku došla informacija da je u vrijeme najavljenog početka koncerta još oko 2 tisuće ljudi bilo vani ispred dvorane. Navedeno se pokazalo točnim, jer očito nitko nije razmišljao o tome da bi se radi gužve trebalo otvoriti više ulaza.
Koncert je, kao i većina prijašnjih, počeo sa pjesmom “One more time” te je raspored pjesama na ostatku koncerta bio vrlo sličan njihovom nastupu na Terraneo festivalu. Međutim atmosfera bila zaista vrhunska, te je nadmašila i taj odličan nastup. Sve generacije, što bi se reklo od 7-77, uživale su u koncertu i pružali sve od sebe da i bend to osjeti. Redali su se hitovi, euforija je postala sve veća i veća, međutim vrhunac koncerta po mojem mišljenju bio je za vrijeme Waltera- kada je ženski dio publike želio nadglasati muški i obrnuto. Poruka svima na vlasti ali i šire, koji su zaslužni za ovakvu situaciju, bila je “Vratit će se Walter” (ženski dio) – “Jebaće Vam mater” (muški).

Dubioza kolektiv2Za istaknuti je bilo još i gostovanje Mile Kekina na pjesmi KUD Idijota “Sjećam se” u sjećanje na pokojnog Tustu.
Vrhunski spektakl, gotovo 2 sata svirke i vrhunske zabave, opravdao je veliku većinu očekivanja, te se s pravom može svrstati u kategoriju jednog od koncerata godine u Zagrebu.

KONCERTNA FOTO GALERIJA – KLIK OVDJE!

Foto i izvještaj: Roberto Pavić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *