Loading...
NajaveNovosti

DROPKICK MURPHYS «11 SHORT STORIES OF PAIN & GLORY» NOVI ALBUM UOČI ZAGREBAČKOG KONCERTA

DROPKICK MURPHYS – «11 SHORT STORIES OF PAIN & GLORY» – NOVI ALBUM UOČI ZAGREBAČKOG KONCERTA

Dropkick Murphys objavili su početkom godine dugoočekivani, deveti studijski album «11 Short Stories Of Pain & Glory».

Novo izdanje prvi put je najavljeno u svibnju prošle godine kad je bend objavio fotografije sa snimanja u El Pasu. Složili su se da je album nemoguće napraviti u rodnom Bostonu, pa su se zaputili u izolirani studio u Teksasu u kojem im je upravo odvojenost od svijeta pomogla da se fokusiraju na nove pjesme. Inspiraciju su pronašli u radu s fondacijom Claddagh koju su osnovali 2009. i koja pomaže ovisnicima i organizacijama koje se bave veteranima i djecom.

Dropkick Murphys – «Paying My Way»

«11 Short Stories Of Pain & Glory» satkane su od teških tema poput rastuće epidemije overdosea, fatalnog bombaškog napada na bostonskom maratonu i problema maloljetnika koje je sistem otpisao kao beznadežne. Materijal su do objave predstavila tri singla – «Blood», obrada klasika «You’ll Never Walk Alone» i «Paying My Way» u kojem su odali priznanje sportu koji utjelovljuje «pain & glory» – hokeju.

Novi album, kao i najveće hitove karijere Dropkicki će donijeti 7. veljače u zagrebačku Tvornicu kulture. Kao predgrupa će nastupiti bostonski hardcore punkeri Slapshot.

Dropkick Murphys – “Blood”

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 170 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 190 kn.

Službena prodajna mjesta:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *