Loading...
Novosti

DOKUMENTARAC ‘GOD BLESS OZZY OSBOURNE” NA KABELSKOJ TV

„God Bless Ozzy Osborune”, dugometražni dokumentarac o životu legendarnog heavy metal pjevača kojeg je sin Ozzyja Osbournea, Jack Osborune, ko-producirao prikazati će se 13. srpnja na američkoj kabelskoj mreži Showtime.
„God Bless Ozzy Osbourne“ objavljen je na DVD-u i Blu-rayu prošlog studenog za Eagle Rock Entertainment. U dokumentarcu Ozzy prolazi kroz svoju problematičnu mladost, ranu karijeru sa Black Sabbath i utjecaj slave te ovisnosti u svom prvom braku. Gledatelji svjedoče i drugom poglavlju njegovog života kao obiteljskog čovjeka sa Sharon, tijekom kojeg njegova ovisnost raste do zabrinjavajućih granica te također Ozzy i njegova djeca objašnjavaju pokušaje da ostane čist što je na koncu rezultiralo time da je više od pet godina trijezan. Fanovi također mogu vidjeti izvedbe uživo diljem sviejta, uključujući rijetke Ozzyjeve snimke ‘iza scene’, sa i izvan pozornice, iz garderobe, u noćima u različitim hotelskim sobama. Zahvaljujući „God Bless Ozzy Osbourne“ publika dobiva pogled u život rock zvijezde, od dobrih do loših vremena.

„Ovo je najiskreniji portret moga oca. Prikazao sam ga da bi rekao istinu – bez obzira kakva bi ona mogla biti – i mislim da smo postigli upravo to“, rekao je Jack Osbourne.

„God Bless Ozzy Osobourne“ je ko-producirao Jack Osbourne i to je njegov prvi film po etiketom vlastite produkcijske tvrtke Jacko Productions. Dokumentarac, koji je originalno naslovljen „Wreckage Of My Past: The Ozzy Osbourne Story”, su režirali Mike Fleiss i Mike Piscitelli. Film uključuje i intervjue sa članovima Ozzyjeve obitelji, prijateljima i kolegama uključujući Paula McCartneya, članove Black Sabbatha i Mötley Crüeovog Tommyja Leea.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *