Loading...
Novosti

DINO JELUSIĆ JE NOVI ČLAN LEGENDARNOG WHITESNAKEA

Legendarna grupa Whitesnake je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila kako 22. svibnja sljedeće godine kreće na europsku turneju, ali i to kako će im se na toj turneji pridružiti hrvatski pjevač Dino Jelusić.

„Apsolutno sam oduševljen što mogu izraziti dobrodošlicu iznimno talentiranom Dinu Jelusiću u Whitesnake. Imamo ga na oku još otkako smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga!“ – poručio je fanovima na Facebooku frontmen benda David Coverdale.

Podsjetimo, Dino Jelusić je u srpnju 2019. na zagrebačkoj Šalati sa svojim bendom Animal Drive svirao kao predgrupa britanskim rock legendama.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati. I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam krenuti na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, objavio je Dino na svom Facebook profilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *