Loading...
NajaveNovosti

DIE ÄRZTE RASPRODALI MOČVARU U SAMO 90 MINUTA!

Kultni punkeri iz Berlina su ulaznice za svoj zagrebački koncert u klubu Močvara zakazan za 20. svibnja sljedeće godine rasprodali u samo 90 minuta.

Klub Močvara na svojim je web stranicama objavio sljedeće:

RASPRODANO / SOLD OUT!

Kako smo bili jako ponosni što smo dobili jedinstvenu priliku organizirati Die Ärzte koncert, jednako smo ponosni što je isti rasprodan u 90 min i time postao najbrže rasprodani koncert u povijesti Močvare!!! Tako će najbrži sretnici imati zaista nezaboravan doživljaj gledanja stadionskog benda u najintimnijem mogućem ugođaju.

Skrenuli bi pažnju na neke bitne informacije. Iduće godine Močvara će slaviti 20 godina neumornog rada na kulturnoj sceni Hrvatske i izričita je želja benda da se koncert održi u našem klubu, stoga neće doći do prebacivanja koncerta u neki veći prostor! Također, ako su vam još u sjećanju ljetne avanture gdje ste “prodali Švabi burek za 150 kn” i maštali o nečem sličnom sa Die Arzte ulaznicama – osmislite bolji poslovni plan. Svaka ulaznica je personalizirana i vezana uz osobni dokument kupca kako bi se onemogućila preprodaja.

Sukladno tome apeliramo da ne nasjedate na razne moguće pokušaje prodaje ulaznica koje se mogu pojaviti. One su sigurno krivotvorene i nećete moći ući u klub.

Sve one tužne koji su ostali bez ulaznice pozivamo da dođu u Močvaru na neki drugi događaj i super se provedu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *