DIE APOKALYPTISCHEN REITER POKREĆU SVOJU YOUTUBE SERIJU ‘1000 TAGE’

Die Apokalyptishen ReiterVraćaju se u akciju! DIE APOKALYPTISCHEN REITER će 01. studenog pokrenuti svoju vlastitiu YouTube seriju. Mjesečne epizode koje će se prikazivati na početku mjeseca prikazati će ekskluzivni pogled u stvaranje bendovog nadolazećeg duplog albuma koji će izaći 30. svibnja 2014. za Nuclear Blast Records.

”Ideje i inspriacija su posvuda”, naglašava bend. ”Išli smo na Ural i Florida Keyes, prešli smo velike prolaze između planina, pronašli samoću u Uckermarku. Čak smo i brod-kuću pretvorili u sobu za probe.”

Bilo da se radi o filmovima koji su sami snimili ili o pokrivanju koje je snimio tim iza kamere, bend je toliko toga snimio u zadnjihe tri godine da sada mogu izvući najbolje od toga.

”Putovanje nam je glavna tema otkada su albumi napravljeni daleko od dnevnog života. ‘1000 Tage’ (1000 dana) je oboje, i pgoled unazad i pregled i, jer mislimo da će ovaj način zabave podići očekivanja”.

Pretplatite se na njihov kanal i ne propustite niti jednu epizodu: www.youtube.com/reitermania

Prvu epizodu pogledajte u ponoć 01. studenot:

http://youtu.be/jHWC4PF52W0 (NB channel)
http://youtu.be/fflSIRDfH94 (Reiter channel)

Više informacija:
www.reitermania.de I https://www.facebook.com/Reitermania
www.nuclearblast.de/dieapokalyptischenreiter

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

U skladu s propisima EU koristimo kolačiće (cookies). / We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok