Loading...
Novosti

DEEP PURPLE, PUBLIC ENEMY, RUSH… NOMINIRANI ZA ROCK AND ROLL HALL OF FAME 2013

Deep Purple,  Public Enemy, Joan Jett i The Blackhearts, Donna Summer, Kraftwerk, Chic, Rush, Albert King, Heart, The Marvellettes, The Meters, NWA, Paul Butterfield Blues Band, Procul Harum i Randy Newman su među ovogodišnjim nominiranima za Rock and Roll Hall Of Fame 2013.

Interesantno, Bon Jovi je opet preskočen nakon što je 2010 bio nominiran ali ne i proglašen.

Oni koji dobiju najviše glasova biti će 8. travnja 2013 u Nokia Theatre u LA uvedeni u Rock and Roll Hall Of Fame za 2013. Ove godine će po prvi puta moći glasati i publika zajedno s izvođačima, povjesničarima,  te članovima Rock Hall glasačkog tijela. Od sada do 5. prosinca možete i vi glasati na ovom linku via Rolling Stone – klikni ovdje!

Na proglašenju ove godine, predsjedavajući Rock and Roll Hall of Fame tijela za nominacije je izjavio kako mu je žao da ove godine preminula disco-legenda Donna Summer nije prije uvedena u Rock and Roll Hall Of Fame.

Glasajte od sada pa do prosinca za one koje želite da se nađu uveđeni u Rock and Roll Hall Of Fame. Možete glasati za najviše pet izvođača – pet onih koji dobiju najviše glasova će dobiti tzv. “fan ballot” koji će se svaki računati poput kao više od 600 glasova koji će odlučivati o dobitnicima 2013. Rezultati će biti objavljeni sredinom prosinca ove godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *