Loading...
NajaveNovosti

DEEP PURPLE I GIBONNI NA OPEN AIR ROCK SPEKTAKALU U SRIJEDU 16. SRPNJA U LJUBLJANI

DEEP PURPLE I GIBONNI NA OPEN AIR ROCK SPEKTAKALU U SRIJEDU 16. SRPNJA U LJUBLJANI

DP-Gibo-Ljubljana-noviU srijedu 16. srpnja će se u Ljubljani održati pravi open air rock spektakl na kojem će nastupiti jedan od največih svjetskih rock bendova svih vremena Deep Purple koji su autori napoznatije hard rock pjesme svih vremena „Smoke On The Water“ i jedan od največih pjevača sa ovih prostora Gibonni koji je nedavno objavio novi album za svjetsko tržište sa kojim se vrača u svoju rockersku fazu iz početka karijere.

Koncert će se održati u samom centru Ljubljane, na Kongresnem trgu, popularno zvanom Zvezda park i sačinjavat će cijele koncerte oba autora.

Deep Purple koji dolaze sa Ian Gillanom na čelu, su svoju karijeru započeli davne 1968. i na ovom koncertu će nastupiti u sklopu svoje turneje „Now What – Live“ gdje promoviraju svoj novi, istoimeni, devetnaesti po redu studiski album. Naravno pored predstavljanja novog albume će Deep Purple odsvirati svoje bezvremenske hitove poput „Hush“, „Smoke On The Water“, „Speed King“, „Woman from Tokyo“, „Black Night“, “Strange Kind of Woman”, “Fireball”, “Burn”, “Perfect Strangers“,…..

Gibonni je svoj zadnji album “20th Century Man”odpjevao na engleskom jeziku i album je namijenjen za svjetsko tržište. Album ima više rock “štih” od njegovih posljednjih radova i sa njime se Gibonni vrača u svoju ranu rock fazu, pa je tako i došlo do suradnje sa Deep Purple. Da se prisjetimo, Gibonni je svoju karijeru započeo u hard rock bendu Osmi Putnik, a kratko vrijeme je bio i član grupe Divlje Jagode. Naravno, Gibonni će odsvirati i večinu svojih, svima nama poznatih hitova s naglaskom na starije više rockerske pjesme.

Gibonni o nastupu sa Deep Purple; „ To da ću dijeliti pozornicu sa tako velikim bandom je za mene neizmejrna čast i veselje. Prvi album koji me je stvarno potpuno preuzeo je bio baš Deep Purpleov kultni live album „Made in Japan“, a prva pjesma koju sam naučio svirat na gitari je bila „Smoke on the Water“. Poziv njihovog promotera da zajedno odsviramo na koncertima u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj (15.7. Jazine, Zadar), mi uistinu ptredstavlja veliko zadiovoljstvo. Jedva čekam!“ je izjavio oduševljen Gibonni.

Početak koncerta je najavljen za 19 sati, ulaznice se mogu kupiti preko Eventim sistema, a cijena ulaznice iznosi preko slovenskog Eventima www.eventim.si iznosi 45 eura i preko hrvatskog www.eventim.hr 46.50 eura za regularne ulaznice i 60 tj 61.50 eura za vip fan pit ulaznice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *