Loading...
NajaveNovosti

DEEP PURPLE I GIBONNI – LJUBLJANSKI KONCERT PREBAČENI U HALU TIVOLI

DEEP PURPLE I GIBONNI – LJUBLJANSKI KONCERT PREBAČENI U HALU TIVOLI

Deep Purple i Gibonni - LjubljanaZbog logističkih i produkcijskih zahtjeva pri organizaciji koncerta na Kongresnom trgu u Ljubljani te zbog nestabilnih vremenskih uvjeta koji su nenaklonjeni u zadnji tren, koncert Deep Purple i Gibonnija koji je predstavljen kao veliki open air rock spektakl prebačen je s Kongresnog trga u Halu Tivoli.

Organizator moli sve posjetitelje koji su već kupili ulaznicu da iste vrijede za koncert na novoj lokaciji te iz molimo za razumijevanje.

Legendarna grupa Deep Purple trenutno nastupa na europskim pozornicama u sklopu turnje Now What?! Gibonni se također intenzivno priprema za susret s glazbenim idolima zbog kojih je u ranoj mladosti klavir zamijenio električnom gitarom.

Deep Purple, koji su sa Led Zeppelin i Black Sabbath imenovina ”Nesvetim trojstvom hard rocka i heavy metala” ne spvajau na lovorikama.
Pod etiketom Universal Recrods su 19. svibnja izdali masteriranu verziju kultnog albuma ”Made In Japan” koji je snimljen u ljeto 1972. u Japanu.

Gibonni je nedavno snimio novu verziju pjesme ”She Said” u duetu s talijanskim pjevačem Danilom Saccom te izdao dokumentaac ”Fragmenti” kojeg je posvetio svojim obožavateljima.

Ovo je jedinstvena prilika da na istoj pozornici vidite dvije glazbene legende!

”To da ću dijeliti pozornicu s tako velikim bendom kao što je Deep Purple je za mene veliko veselje. Prvi album u mom životu, koji me je posve osvojio, je bio upravo ‘Made In Japan’, prva skladba koju sam naučio svirati na gitari opet ”Smoke on the Water”. Poziv njihovog promotera da zajedno nastupimo na koncertima u Sloveniji, Italiji, Austriji i Hrvatskoj mi zaista predstavlja veliko zadovoljstvo. Jedva čekam!”, uzbuđen je Gibonni koji je na početku karijere i sam bio dio hard rock scene sa svojim bendom Osmi putnik.

Grupa Deep Purple koja gotovo četiri i pol desetljeća utječe na bendove svih generacija u Ljubljani će nastupiti u sklopu turneje ‘Now What?!’. Svoje obožavatelje će podsjetiti na nezaboravne uspješnice koje su danas obavezno ‘štivo’ svakog glazbenika – ”Smoke on the Water”, ”Child in Time”, ” Into the Fire”, ”Perfect Strangers” i druge.

VODIMO VAS NA DEEP PURPLE I GIBONNIJA U LJUBLJANU!

ODGOVORITE NA PITANJE I OSVOJITE 1X2 ULAZNICE ZA ROCK SPEKTAKL U LJUBLJANI!

Do 13. srpnja u 23:59 na našu e-mail adresu: nagradnaigra@venia-mag.net pošaljite odgovor na pitanje:

Kako se zovu aktualni studijski albumi Deep Purple-a i Gibonnija?

i osvojite dvije ulaznice za ljubljanski koncert! Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *