Loading...
NajaveNovosti

DEEP PURPE I GIBONNI U LJUBLJANI, NA OPEN AIR ROCK SPEKTAKLU 16.7.

Deep_PurpleU Ljubljani se dan nakon koncerta u Zadru, 16.7. sprema veliki Open Air spektakl – Deep Purple i Gibonni dijellit će pozornicu na Kongresnom Trgu s jednakom minutažom nastupa!
Ovaj zajednički nastup će se ponoviti i u drugim zemljama jer ova kombinacija nikako nije slučajna! Gibo, koji je “vršnjak” s bendom Deep Purple, i sam je nekada “plovio” heavy metal vodama. Naime, osnivač je i prvi pjevač Osmog putnika, a pjevao je i u sastavu Divlje Jagode.
Popularni Gibo, koji je najveći uspjeh u karijeri ipak ostvario kao samostalni kantautor, ne krije veliko zadovoljstvo zajedničkim koncertom u Ljubjani i Zadru.

– Ovo je za mene ogromna radost. Dijelit ću stage s tako velikim bandom kao što je Deep Purple. Prvi album na kojeg sam se u životu zakačio bio je “Made In Japan”, a prva pjesma koju sam naučio svirati na gitari bila je “Smoke On the Water”. Poziv njihovog promotora da nastupamo zajedno na koncertima u Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji i Austriji stvarno mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Jedva čekam – istaknuo je Gibonni.
Deep Purple će u Zadru nastupati u sklopu turneje kojom promoviraju posljednji album “Now What”, a svirat će i hitove “Smoke On the Water”, “Into the Fire” te “Perfect Strangers”.

Koncert se održava u organizaciji austrijske tvrtke NuCoast i slovenske MH Concerts.

ULAZNICE:
Ulaznice za koncert u prodaji su preko stranica www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 36,50 EUR za stajanje i 52,50 EUR za fan pit.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *