Loading...
Novosti

DEATH VALLEY OD 5. VELJAČE NA MTV ADRIA

Death Valley je crna komedija koja prati grupu hrabrih policajaca i kamermana koji njih prate u stopu u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama San Fernando Valley-a u Californiji. Gledajte zastrašujuće, ali i komične obrte novoosnovane Oružane Jedinice za Ne-mrtve (OJN), odjela unutar policije Los Angelesa, obučenog za borbu protiv najezde monstruma u San Fernando Valley od 5. veljače, svake nedjelje od 20:10. Death Valley  vam prikazuje okrutne i hrabre muškarce i žene u borbi na najtežem zadatku u S.A.D.-u: u Death Valley-u.

Balansirajući između crnog humora i horora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih konflikata i komediji zasnovanoj na živopisnim likovima, dok prati policajce koji su odlučili očuvati ulice od paranormalnih sila. Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentira neustrašiva ekipa kamermana koja je dodana oružanoj jedinici i koja brzo otkriva da je problem s čudovištima ukorenjen mnogo dublje nego što je itko mogao zamisliti.

Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svijetu, Death Valley je u osnovi zabavna i uzbudljiva trka, prepuna jurnjave, opakih ubojstava i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludjele zvjeri. Od uhićenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do prometnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vas vodi na mjesto na kojem nikada do sada niste bili: pravo u krvavo srce Death Valley-a. Budite hrabri i pratite ovu horor seriju od 5. veljače, svake nedjelje od 20:10 ili reprizno utorkom od 21:30, četvrtkom od 22:40 i petkom u 21:50.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *