Loading...
Novosti

DEATH DEALER – NOVI BEND PREPUN IMENA IZ SVIJETA GLAZBENIKA SVIRTI ĆE NA MASTERS OF ROCK 2013, VIZOVICE!

mastersofrock-logoOvih dana dostupna je jedinstvena informacija o novom bendu koji uključuje top glazbenike koji su radili u bendovima poput Manowar, The Dictators, Rob Halford, Lizzy Borden, Udo Dirkschneider ili Cage. Sean Peck (vokal), Ross The Boss (gitara), Stu Marshall (gitara), Mike Davis (bass) i Rhino (bubnjevi) – to je DETH DEALER, zapanjujuća kombinacija glazbene umjetnosti odličnih glazbenika u klasičnom power metal projektu sa brutalnim rubom thrash, speed metala i njihovom nepokolebljivom precizonošću!

Bend objavljuje debi album „Warmaster“, a što je s planovima za budućnost?

Očito su staviti DEATH DEALER na svjetsku metal mapu i osvojiti velike mase te ih ostaviti šokirane i zadovoljne. DEATH DEALER će se u Češkoj predstaviti ekskluzivno na MASTERS OF ROCK 2013 festivalu u VIZOVICAMA!

Bend će svirati nove pjesme, ali moći ćete uživati i u nekim klasicima Manowara (koje je napisao Ross The Boss) i mnogim drugim iznenađenjima.

Dobrodošli DEATH DEALER na MOR 2013!

Ulaznice za festival, još uvijek po odličnoj cijeni koja vrijedi do kraja siječnja, ili dok se kontigent ne rasproda dostupne su SAMO ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *