Loading...
Najave

DEAD KENNEDYS U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOO 27. LISTOPADA!

DEAD KENNEDYS U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOO 27. LISTOPADA!

dead-kennedys-plakat

Jedan od najznačajnijih bendova punk rock scene, Dead Kennedys, potvrdili su nastup u Boogaloo Clubu, 27. listopada.

U pitanju je njihov prvi dolazak u Hrvatsku u 38 godina dugoj karijeri, a ovom prilikom dolaze u sklopu europske turneje kojom slave 40. obljetnicu punk rocka.

Osnovani su 1978. u San Franciscu i jedan su od najutjecajnijih punk rock bendova koji su utjecali na mnoge sastave i izvan punk rock scene.

Zbog angažiranih stavova mediji su ih svojevremeno prozvali i američkim Sex Pistolsima, dok su svoje stavove potvrdili drugim singlom “Holiday In Cambodia”.

1986. objavili su posljednji, četvrti album “Bedtime For Democracy”, a nakon koncerta u San Franciscu u veljači iste godine prestaju s radom i svatko od članova kreće svojim solo karijerama. Početkom 2000-ih se ponovno okupljaju i od tada konstantno sviraju turneje po cijelom svijetu.

Ulaznice po cijeni od 120 kn u pretprodaji su do 1. srpnja, dok će od 2. srpnja koštati 150 kn, a na ulazu 170 kn. Mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Originalni vokal benda, legendarni Jello Biafra u bendu je bio do 1986. godine, a prošle godine smo ga imali priliku vidjeti u Vintageu u kojemu je nastupio s pratećim bendom The Guantanamo School of Medicine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *