Loading...
Najave

DAVID GILMOUR U BEČKOM DVORCU SCHÖNBRUNN

DAVID GILMOUR U BEČKOM DVORCU SCHÖNBRUNN
david gilmour
Nakon raspordanih svih 25.000 karata na Trgu slobode u poljskom Wroclavu – turneja Rattle That Lock nastavlja dalje s novih 12 datuma diljem Europe. Koncerti će se održati na najljepšim mjestima u najljepšim gradovima Europe, a nama najbliži lijepi grad, odnosno koncertni datum, točnije njih dva, 27. i 28. lipnja, održati će se u bečkom dvorcu Schönbrunn. Nastup za prvu večer već je rasprodan, a za drugu ostao je još veoma mali broj karata.
A sada o komu se uopće radi? Ovakav uvod ne zaslužuju mnogi. Dovoljno je reći: David Gilmour. Pink Floyd. I pokloniti se.
Nekadašnji član jedne od najutjecajnijih rock skupina svih vremena Pink Floyd trenutno putuje europskim tlom gdje promovira svoj četvrti po redu studijski uradak objavljen 18. rujna 2015. godine. Album je u samoj prodaji nosača zvuka doživio prilično veliki uspjeh u ovim vremenima kada se nosači zvuka rijetko kupuju. Rasprodani dvorci, arene, povijesna mjesta i gradovi diljem svijeta – dovoljni su atributi za kvalitet i potražnju ovog umjetnika.
Koncert je u organizaciji austrijske koncertne agencije Barracudamusic.at.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *