Loading...
NajaveNovosti

DAVID COVERDALE U 10-MINUTNOM VIDEU PREDSTAVLJA LUKSUZNO IZDANJE KULTNOG ALBUMA WHITESNAKEA

“Slide It In” svojevrsna je prekretnica u karijere grupe Whitesnake i jedan od najuspješnijih albuma iz Coverdaleove duge karijere. S postignutom platinastom tiražom, album iz 1984. godine je diljem svijeta prodan u više od četiri milijuna primjeraka te ga krase hitovi poput naslovne pjesme, “Love Ain’t No Stranger”i “Slow An’ Easy”.
Ove godine obilježit će se 35. obljetnica ovog klasika, a veliki uspjeh najbolje je proslaviti s nekoliko novih verzija istog albuma, uključujući luksuzni box set kojeg je putem videa i osobno prezentira David Coverdale. O kultnom albumu, Coverdale kaže: “Za razliku od dotadašnjih Whitesnakeovih albuma koji su bili više orijentirani na blues klasike, za “Slide It In”se od početka znalo kako će biti strukturiraniji, više električan i moderniji album.”

“Zaista mi je sjajno ponovo čuti sve te izvedbe, osvježene i pročišćene za ovu prigodu. (…) Ne samo da je Christopher (Christopher Collier, koji je napravio remastering) izvukao ono najbolje iz snimki nego je albumu dao i svježe ruho te boju koja je zvuk približila današnjem vremenu. Osobno sam oduševljen.”


“Slide It In: The Ultimate Special Edition” uz remasterirane verzije i britanskog i američkog izdanja albuma, sadrži dosad neobjavljene live snimke kao i video zapise sa snimanja, također i glazbene spotove te isječke s koncerata. Uz sve to dolazi i tvrdo uvezena knjiga sa 60 stranica ispunjena fotografijama i memorabilijom iz te ere kao i veliki intervju s pjevačem i osnivačem Whitesnakea, Davidom Coverdaleom.

Uz ovo luksuzno izdanje, “Slide It In” će biti dostupan u još dvije verzije: kao dvostruki “Deluxe Edition” CD ili dvostruko “Deluxe Edition” LP izdanje te jednostavno, remasterirano CD izdanje koje će biti dostupno i na digitalnim platformama. Reizdanja će biti dostupna 22. ožujka 2019. godine.

Jedan od najvećih rock bendova svih vremena, britanski hard’n’heavy bogovi Whitesnake, vraćaju se u Zagreb. Njihova nova svjetska turneja “Flesh & Blood World Tour” ove godine ih dovodi na zagrebačku Šalatu gdje će nastupiti 03. srpnja.
Na turneji će, uz presjek najvećih hitova, promovirati svoje novo, trinaesto po redu studijsko izdanje s kojeg su ovog Valentinova predstavili singl “Shut Up And Kiss Me”:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *