Loading...
Novosti

DAVID BOWIE NAVODNO JE KREMIRAN, PISAO JE POST-„BLACKSTAR“ ALBUM

DAVID BOWIE NAVODNO JE KREMIRAN, PISAO JE POST-„BLACKSTAR“ ALBUM

David Bowie - Lazarus

Mnogi su izrazili nevjericu zbog iznenadne smrti Davida Bowiea, a čini se da je smrt iznenadila i njega. Bowie je nazvao svog dugogodišnjeg producenta Tonyja Viscontija u tjednu prije svoje smrti u nedjelju 10. siječnja kako bi razgovarali o albumu nakon „Blackstar“.

Umjesto toga Bowie je podlegao raku samo dva dana nakon izlaska albuma i navodno je kremiran na privatnom ispraćaju u New Yorku bez prijatelja i obitelji. Želio je „otići bez ikakve drame“, kaže izvor.

Visconti kaže kako je Bowie u izuzetnoj privatnosti od kasnog studenog znako kako je njegov rak terminlan, no nije znao kako je kraj tako blizu. Svojih posljednjih nekoliko tjedana Bowie je pisao i isprobavao demo snimke za pet novih pjesama.
„Tada je planirao nasljednika albuma „Blackstar“, rekao je Visconti za Rolling Stone. „I bio sam oduševljen. Mislio sam, i on je mislio, da će imati još bar nekoliko mjeseci.“

Na kraju, Visconti se baš kao i Bowievi fanovi može samo pitati što bi bilo da je poživio.
„Očito, ako je uzbuđen zbog svog sljedećeg albuma, morao je misiti kako ima još nekoliko mjeseci.“, rekao je Visconti. „Kraj mora da je bio jako brz. Nisam sudjelovao u tome. Ne znam točno, no morao se jako razboljeti vrlo brzo nakon tog telefonskog poziva.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *