Loading...
Novosti

DAVE GROHL POTVRDIO PAUZU U RADU FOO FIGHTERSA OTVORENIM PISMOM

Dave Grohl je potvrdio pauzu u radu Foo Fightersa u otvorenom pismu točnije obraćanju fanovima na Facebook stranici benda. Grohl tvrdi da se bend ne razilazi već samo dugi odmor. Puni tekst Grohlovog pisma možete pročitati ovdje, ili original na Foo Fighters Facebook stranici:

“Hej svima!

Dave ovdje. Samo sam htio nešto napisati i svima još jednom zahvaliti iskreno od srca na još jednoj nevjerojatnoj godini (našoj 18. da budemo točni!). Zaista ovo nikada ne bismo postigli da nije bilo svih vas…

Ni u svojim najluđim snovima nisam mislio da će Foo Fightersi tako daleko dogurati. Da bude iskreni, nikada nisam mislio da uopće MOŽEMO toliko daleko dogurati. Bila su vremena kada sam mislio da band neće preživjeti. Bila su i vremena kada sam htio odustati. Ali… Ne mogu odustait od ovog benda. I nikad neću. Zato što ovo nije meni samo bend. On je moj život. On je moja obitelj. On je moj svijet.

Da… Mislio sam ozbiljno. Nisam siguran kada će Foo Foghtersi ponovo svirati. Malo zvuči čudno, no dobro će nam svima doći da se za neko vrijeme raziđemo, uhvatimo zraka. To je ujedno i jedan od razloga zašto smo još uvijek zajedno. Zvuči li vam smisleno? Nikad nisam želio NE biti u ovom bendu. Ali nekad je jednostavno potrebno da… sve pospremiš u garažu na neko vrijeme…

No, još ništa od nagrada, zlatnih satova, godišnjih i slično… Ja ću sada svoju energiju prenijeti na završavanje mog dokumentarca “Sound City” i albuma za svjetsku distribuciju i to u najskorije vrijeme. Budući da rad na njenu traje godinu dana, to bi lako mogao biti najveći i najvažniji projekt koji sam ikad u životu radio. Stoga, pripremite se… brzo će doći.

Ja, Taylor, Nate, Pat, Chris i Rami… Posve sam siguran da ćemo vas viđati… negdje..

Hvala vam, hvala vam, hvala vam…

Dave”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *