Loading...
Novosti

DARUVARSKA COTA G4 IMA NOVI VIDEOSPOT “SAMO DERI”

DARUVARSKA COTA G4 IMA NOVI VIDEOSPOT “SAMO DERI”cota G4
Daruvarski hard rock bend Cota G4 nedavno je predstavio novi singl “Samo deri”, a dečki nam sada donose i njegov videospot.
“Samo deri” svojevrsni je nastavak prethodnog uspješnog singla “Ne znaš ti šta je rokenrol” i završetak jedne faze benda.
Naime, novi album, najavljen za proljeće sljedeće godine, donosi značajan zaokret u zvuku, ali i dalje sa prepoznatljivim Cotinim zvukom zahvaljujući kojem su stekli fanove daleko izvan Daruvara i Slavonije.
“U najavi trećeg albuma koji izlazi u proljeće, odlučili smo se još jednom vratiti svojim korijenima. Ljetos smo izbacili singl “Ne znaš ti šta je rokenrol”, a novim singlom „Samo deri“ , odlučili smo zakoračiti i u blues vode. No nije to blues na kakav ste navikli. Pjesma, uz brutalan zvuk i aranžman svojstven modernim blues bendovima, obrađuje temu besperspektivnosti današnjeg društva koje strah topi u flaši. Možda nismo pogodili idealan trenutak jer pjesmu izbacujemo oko Božića, no htjeli smo godinu zaključiti baš ovim singlom i spotom, a u novu godinu krenuti sa novim zvukom”, kaže Marko Osmanović, pjevač benda.

Producent albuma koji donosi mnoga iznenađenja je Rejhan Okanović – Regi, a, kao što smo već pisali, album je snimljen u baroknom dvorcu grofa Jankovića u Daruvaru u kojem je bend živio za vrijeme snimanja.

Videospot “Samo deri” pogledajte ovdje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *