Loading...
Novosti

DARK TRANQUILLITY OBJAVILI DETALJE NOVOG ALBUMA

DARK TRANQUILLITY OBJAVILI DETALJE NOVOG ALBUMA

DARK TRANQUILLITY će 4. studenog objaviti svoj jedanaesti studijski album “Atoma” za Century Media Records te istog dana krenuti na sjevernoameričku headlinersku turneju.

dark tranquility

Bend svojim fanovima priprema iznenađenje u obliku nove pjesme “The Pitiless” koju će ovog petka objaviti na Music Choice (USA) kada će svi zaiteresirani moći naručiti i novi album (Apple Music, Amazon ili Google Play). Uz sve to, u ponedjeljak 26. rujna stiže i spot za “The Pitiless” kojeg su snimili tijekom boravka na njemačkom Turock Open Air festivalu u Essenu. Moći ćete ga pogledati na službenom YouTube kanalu diskografske kuće Century Media.

Atoma” će sadržavati sljedeće pjesme:
1. Encircled
2. Atoma
3. Forward Momentum
4. Neutrality
5. Force of Hand
6. Faithless by Default
7. The Pitiless
8. Our Proof of Life
9. Clearing Skies
10. When the World Screams
11. Merciless Fate
12. Caves and Embers

Album će biti dostupan u više formata, a kao bonus će se na nekim formatima naći pjesme “The Absolute” i “Time Out of Place” koje bend predstavljaju u novom svjetlu. Snimio ih je i miksao Anders Lagerfors u studiju Nacksving, a radi se o njihovim najmračnijim skladbama koje zbog eksperimentalnosti izlaze iz uobičajenih metal voda.

Bend ih ovako objašnjava: “Dosta naših pjesama počinje kao glazba pisana za klavir prije nego se transformira u gitarama nabrijan metal. Ovim smo skladbama htjeli istražiti što se dogodi kada pustimo da materijal krene u nekom drugom smjeru i rezultat nas ja stvarno oduševio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *