Loading...
NajaveNovosti

DANAŠNJE IZDANJE PROGRAMA GOOD VIBRATIONS U ZNAKU PANTERE

DANAŠNJE IZDANJE PROGRAMA GOOD VIBRATIONS U ZNAKU PANTERE

gv3_12Slavni gitarist Pantere i razlog zašto se mnogi danas bave glazbom, Dimebag Darrell, tragično je preminuo 8. prosinca 2004. godine. Ova večer će iz tog razloga, uz promociju albuma benda Voltage, biti i svojevrsno obilježavanje 10 godina od smrti Dimea, što ćemo upriličiti nastupom odličnog mladog Pantera tribute benda Strength. Osim spomenuta dva benda, nastupit će Gospić Grupa, koja će otvoriti koncertni dio večeri.

STRENGTH je novi zagrebački Pantera tribute bend. Band čine četvorica mladića, ujedno i članovi zapaženih autorskih metal bendova poput New Levela, koji Panteru slušaju od osnovnoškolskih dana, te su iz ljubavi prema ostvarenjima ove heavy metal institucije napravili tribute, a svojom set listom koja je sastavljena od najvećih hitova svima omiljenog teksaškog benda sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Naoštrite mamuze, otvorite viski i pripremite se za teksaški masakr teškim riffovima!

VOLTAGE je mladi peteročlani stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan 2012. godine. Na ovom koncertu službeno će promovirat svoj album prvijenac „Chronicles“. Bend čine Domagoj Bišćan – vokal, Držislav Lekić – gitara, Karlo Čačić – gitara, Luka Lončar – bass i Ivan Lekić – bubnjevi. Nastupivši već jednom zapaženo u Vintageu na proslavi prvog rođandana kluba, momci nisu nikako nepoznanica na Good Vibrations programu.

GOSPIĆ GRUPA je zagrebačka speed rock/metal četvorka koja je u procesu stvaranja i snimanja svog albuma prvijenca. Do sada imaju nekoliko zapaženih zagrebačkih nastupa poput onoga na heavy metal programu Valhalla u Močvari, te ne dvojimo da će ovog puta dobro zagrijati ekipu za ostatak ove žestoke večeri.

Nakon bendova za metal party zadužen je DJ Kneža. Početak programa je u 20:30h a upad 20kn.

Satnica:
20:30 Početak
20:40 Time Decay promocija albuma by DJ Kneža
21:10 Gospić Grupa (Trpaona)
21:55 Voltage (promocija albuma „Chronicles“)
22:45 Strength (Pantera tribute)
00:00 DJ Kneža (Down vs Machine Head)

Vidimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *