Loading...
Novosti

COURTNEY LOVE KOMENTIRALA DOKUMENTARAC O COBAINU

COURTNEY LOVE KOMENTIRALA DOKUMENTARAC O COBAINU

love-cobain3

Courtney Love je rekla da je redatlje Brett Morgen napravio „fantastičan posao“ na Nirvana dokumentarcu Cobain: Montage Of Heck.

Dok je kćer Frances Bean Cobain bila izvršna producentica, udovica frontmana Nirvane sudjelovala je u Morgenovom filmu ustupivši pristup svojim osobnim arhivama i na taj način je podržala prvi u potpunosti autoriziran film o Cobainu.

Montage Of Heck – koji donosi i neobjavljenje pjesme prvog čovjeka Nirvane – svjetsku je premijeru doživio prošlog mjeseca na Sundance Film Festivalu i upravo je debitirao na 65. berlinskom filmskom festivalu. Britansku premijeru doživjeti će u travnju dok će u SAD-u premijerno biti prikazan na HBO-u 04. svibnja.

Love je podijelila svoju reakciju u The Late Show With David Letterman nakon što je vidjela film rekavši: „Upravo sam se vratila iz Berlina. Bolno je. Pokreće. Sada sam ga vidjela tri puta i vjerojatno ga više neću gledati. Previše je. Ljudi su bili u suzama. Redatelj Brett Morgen napravio je fantastičan posao. Potpuno sam mu vjerovala i dala mu ključeve u svoje skladište rekavši mu ‘reci istinu’.“

Morgen je upozorio Cobainovu majku o nekim potencijalno teškim scenama prije nego joj je dopustio gledanje filma, uključujući i intimni video njezina sina sa Love, i snimku Cobaina na kojoj se pojavljuje pod utjecajem heroina.

Love ove godine planira započeti sa snimanjem vlastitog filma o preminulom suprugu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *