Loading...
Novosti

COR SCORPII NAJAVILI NOVI ALBUM

Ljubitelji norveškog melodic-metala, a pogotovo obožavatelji grupe COR SCORPII, čekali su punih osam godina za nasljednika njihova debutantskog albuma „Monument“. Čekanje je konačno završeno: novi studijski album naziva „Ruin“ objavit će 15. lipnja za diskografsku kuću Dark Essence Records.

Rezultat dugotrajnog i u nekim trenucima napornog procesa skladanja, album „Ruin“ crpi inspiraciju iz klasične glazbe, narodnih melodija i glazbenog izričaja nordijskog ekstremnog metala. Otkrivajući skrivene talente koji čuče među članovima grupe COR SCORPII, na albumu „Ruin“ mogu se čuti instrumenti koji se smatraju neobičnima za metal, poput harmonike i mandoline.

Album „Ruin“ sniman je u razdoblju od tri godine na različitim lokacijama. Za miks je zaslužan Børge Finstad (Toproom Studio), a za master Tom Kvålsvoll (Kvalsonic Lab). Besprijekorno spajajući epične uzvišene melodije s oštrinom ekstremnog metala, na albumu„Ruin“ mogu se čuti pjevačica klasične glazbe Annika Beinnes i Mats Lerberg (I SWEAR DAMNATION, ex-FUNERAL), koji su svoje zavidne vokalne talente predstavili na po tri pjesme svaki.

Za grafičku prezentaciju zaslužan je Novans V. Adikresna (Marnov Studio).

Popis pjesama:

  1. Svart Blod (Hovmod star for fall)
  2. Hjarteorm
  3. Skuggevandrar
  4. Fotefar
  5. Helveteskap
  6. Ri di Mare
  7. Ærelaus
  8. Siste Dans
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *