Loading...
Novosti

CHRIS CORNELL TEMA DOKUMENTARNE TV SERIJE „AUTOPSY“

Prema The Pulse Of Radio, kabelska mreža Reelz nedavno je snimila „Autopsy: The Last Hours Of Chris Cornell“ u Sheperd’s Bush Hall u Engleskoj gdje su ponovno kreiran posljednji SOUNDGARDENOV i Cornellov koncert u Fox Theatre u Detroitu. Otkriveno je i kako britanski glubmac i pjevač Paul Ayres utjelovio preminulog vokalista koji si je oduzeo život samo nekoliko sati nakon tog koncerta.

„Autopsy: The Last Hours Of…“ je dokumentarna TV serija koja istražuje tragične, kontroverzne i iznenadne smrti slavnih. Serija je debitirala 2014. na Channel 5 u Velikoj Britaniji te se kasnije prikazivala u SAD-u putem mreže Reelz.

Chris je pronađen obješen u svojoj sobi u MGM Grand Detroit hotelu u svibnju 2017. Njegovo je tijelo otkriveno kratko nakon što je „nerazgovjetnim“ glasom razgovarao sa svojom suprugom Vicky na telefon. Smrt je okarakterizirana kao samoubojstvo.

No njegova se obitelj zapitala o nalazu obdukcije rekavši kako je imao recept za Ativan i kako je veća doza mogla dovesti do njegovih suicidalnih misli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *