Loading...
NajaveNovosti

CHILDREN OF BODOM VEČERAS U TVORNICI KULTURE

CHILDREN OF BODOM VEČERAS U TVORNICI KULTURE

Finske metal legende Children Of Bodom večeras će nakon dugih jedanaest godina zasvirati u Zagrebu, u sklopu turneje „20 Years Dirt & Down“, kojom obilježavaju dvadeset godina od svojeg prvog, ujedno i najbitnijeg albuma „Something Wild“.

Kao posebne goste Children Of bodom dovode dve nove nove metal atrakcije, danske alter metalce Forever Still i kanadske progresive metalce Oni.

Forever Still za sebe kažu da su potpuno iskren i emocionalan „in-your-face“ heavy rock bend bez ikakvih izgovora. Njihova široka glazbena lepeza uključuje od atmosferskih elektronskih tekstura do agresijom nabijenih gitarskih rifova, sve upotpunjeno sa odličnim vokalom pjevačice Maje koja u svojim pjesmama prelazi od emocionalnih balada do agresivnog vrištanja. Do sada su objavili dva EP-a; “Breaking Free” i ‘Save Me’, a na ovoj turneji promoviraju svoj debi album „Tied Down“.

Oni dolaze iz Kanadae i svoje ime su uzeli prema imenu zloglasnog japanskog demona koji širi patnju i jad. Osnovani su 2014. godine u Ontariu. Specifični su po tome što im je svaka pjesma potpuno drugačijeg stila, no ipak u okvirima progresive metala. Njihov debi album ‘Ironshore’ je producirao Josh Wilbur (Lamb Of God, Gojira), a Oni će ga predstaviti publici na ovo turneji.

SATNICA:
20:00 vrata
20:30 ONI
21:15 Forever Still
22:20 Children Of Bodom

Ulaznice možete kupiti na blagajni kluba od 20h po cijeni od 200kn te na ostalim pretprodajnim mjestima Eventima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *