Loading...
Novosti

CHILDREN OF BODOM OTKRILI DETALJE OKO SNIMANJA NOVOG ALBUMA

Alexi Laiho, pjevač i gitarist finske grupe Children Of Bodom, nedavno je na društvenoj mreži Facebook objavio kako s bendom uskoro planira u studio radi snimanja nasljednika albuma „I Worship Chaos“ iz 2015.

Laiho je otkrio kako će novi album snimiti u vlastitom studiju Danger Johnny Studios u Helsinkiju, a za produkciju će ponovno biti odgovoran Mikko Karmila, producent njihova dva albuma „I Worship Chaos“ i „Halo Of Blood“.

Laiho o studiju kaže da predstavlja sjedište grupe Children Of Bodom, navodeći kako ga posljednjih godina sve više koriste kao mjesto za snimanje nego samo kao mjeso za probe.

„Imamo mjesto za održavanje probi, studio i prostor gdje možemo čuvati opremu, parkirati automobile, a raspolažemo i prostorijom za odmor, što je fantastično. Tamo smo snimili sve za „I Worship Chaos“, uključujući bubnjeve. Stvarno je odlično jer se ne moramo zezati oko predbilježbi termina u studiju i trošiti hrpu love na snimanje. Drugačija je vibra nego kad radite kod kuće, zato sam se i preselio tamo nekoliko tjedana prije nego što je snimanje počelo. Nedostajale su nam dvije pjesme pa sam zaključio kako ću više toga napraviti ako budem tamo čitavo vrijeme. Obično puno toga napravim kad sam tamo.“

Children Of Bodom planiraju izdati album krajem 2018.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *