Loading...
Novosti

CHILDREN OF BODOM, AMON AMARTH I HARDCORE SUPERSTAR NA GODS OF METAL 2012

Tri važna benda dodana su na talijanski događaj za pamćenje koji će se održati 21.-24. lipnja u Areni Fiera u Milanu. Children of Bodom i Amon Amarth svirati će 21. lipnja kada je glavni bend Manowar. Finci Children of Bodom u narednim će mjesecima ući u studio i snimiti novi album; Amon Amarth slave 20 godina karijere tako da će to biti poseban koncert.

Hardcore Superstar su potvrđeni za 23. lipnja kada su glavni bendovi Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators i Mötley Crüe. Sleazy rock Šveđani predvođeni Jocke Bergom natjerati će publiku na neprestano skakanje i plesanje zahvaljući svom divljem i žestokom zvuku.

 

21.06.: MANOWAR +: Unisonic, Holyhell, Adrenaline Mob. Other special guests soon.
22.06.: GUNS N’ ROSES + Within Temptation, Sebastian Bach, Killswitch Engage, Black Stone Cherry, Ugly Kid Joe, Cancer Bats. Other special guests soon.
23.06.: MÖTLEY CRÜE + SLASH Featuring Myles Kennedy and the Conspirators.
24.06.: BLACK SABBATH + Opeth, Lamb Of God, Trivium, DevilDriver, August Burns Red.

Axl 22.lipnja, Slash 23.lipnja – ovaj put je samo 24 sata razlike…

CIJENE ULAZNICA: Festivalska (četiri dana): 220,00 EUR + pretprodajna naknada. Dnevna „pit“ karta 85 EUR + pretprodajna naknada, dnevna „standardna“ karta 65 EUR + pretprodajna naknada. Podsjećamo i da „pit“ ulaznice za 24. lipnja kada nastupa Black Sabbath nisu dostupne.
Napomena: Festivalska ulaznica (četiri dana) nije ulaznica za fan pit. U Fan pit mogu ući samo oni koji su kupili ulaznice za isti.

Više informacija: www.godsofmetal.it

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *