Loading...
Novosti

CHILDREN OF BODOM – 100 GUITARS FROM HEL + NAJAVA UŽIVO FAN Q&A

CHILDREN OF BODOM – 100 GUITARS FROM HEL + NAJAVA UŽIVO FAN Q&A

cob

Prošli petk je COB gitaristička superzvijezda Alexi „Wildchild“ Laiho odsvirao uistinu poseban nastup: izašao je na binu s vojskom od 100 gitarističkih heroja i predstavio pjesmu koju je napisao posebno za tu večer. Gitaristi su se pridružili Alexijevim kolegama iz benda Jaski Raatkiainenu za bubnjevima i Janneu Wirmanu za klavijaturama.

Ovaj događaj koji se odvija samo jednom u životu dogodio se na Senatovom trgu u Helsinkiju u sklopu programa otvaranja Helsinki festivala. 8.000 ljudi je bilo prisutno kako bi vidjelo nastup. Oni koji nisu mogli biti ondje i nisu događaj pratili putem live streama mogu nastup pogledati sada u nastavku teksta.

U znak podrške svom nadolazećem albumu „I Worship Chaos“ koji će izaći 02. listopada 2015. za Nuclear Blast, Alexi i Janne će biti dostupni za odgovore na pitanja fanova putem live fan Q&A sljedećeg utorak, 25. kolovoza u 15:00 sati po srednjeeuropskom vremenu. Ukoliko želite isprobati sreću da vaše pitanje bude izvučeno, postajte ga ispod aktualnog članka na Hate Crew Facebook stranici i pratirte live stream u utorak ovdje: http://www.youtube.com/COBOFFICIAL

Pred-naručite svoj primjerak COB’s »I Worship Chaos« ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *