Loading...
NajaveNovosti

CHELSEA WOLFE I A PLACE TO BURY STRANGERS 14.11. U KLUBU A38 U BUDIMPEŠTI

CHELSEA WOLFE I A PLACE TO BURY STRANGERS 14.11. U KLUBU A38 U BUDIMPEŠTI

Ova će subota za sve koji će se ukrcati na brod A38 u Budimpešti biti uistinu posebno glazbeno iskustvo jer će u jednoj večeri uživati u izvedbama dvaju američkih mračnih dragulja. Prvi je Chelsea Wolfe, jedno od najvećih imena electronic gothic folka, a drugi je bend koji svoj stil gradi na kombinaciji psihodeličnog roka i noisea – A Place To Bury Strangers.

chelsea wolfe

Chelsea Wolfe je kantautorica iz Sacramentoa (SAD) s boravištem u Los Angelesu. Najpoznatija je po svom specifičnom sitlu kojeg opisuju kao drone-metal-art-folk čije su glavne značajke eksperimentalne gitare, mutni vokali i nadrealne zvučne slike.

Wolfe se na sceni pojavila 2010. godine sa svojim prvijencem The Grime and The Glow (2010), objavljenom za nezavisnu diskografsku kuću, Pendu Sound Recording. Već je sljedeće godine uslijedio album Apokalypsis koji joj je donio prizanje indie kritičara kao i underground sljedbu fanova. Nakon toga je objavila Unknown Rooms: A Collection of Acoustic Songs, izdanje kojim je svom zvuku dala veću količinu distorzija te se još više orijentirala premu folku.

Sljedeći koji će nastupiti je A Place to Bury Strangers – moćni trio kojeg čine Oliver Ackermann (gitara / vokali), Dion Lunadon (bass) i Robi Gonzalez (bubnjevi). Sviraju žestoki, atmosferični zvučni zid sačinjen od psihodelije, shoegazea i noise rocka.

Osim njih nastupit će i Amerikanci Grooms te Novozelanđani A Dead Forest Index.

Ulaznice možete kupiti putem ovog linka. Cijena je 3500 HUF (~12 eur).

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *