Loading...
Novosti

ČASOPIS FOOD & BEVERAGE PREIMENOVAO JACK I COLU U LEMMYJEVU ČAST

ČASOPIS FOOD & BEVERAGE PREIMENOVAO JACK I COLU U LEMMYJEVU ČAST

RIP_Lemmy_1

Časpois Food & Beverage službeno je preimenovao industrijski prozvano piće Jack i Cola u „The Lemmy“ u čast MOTÖRHEAD legende Iana Lemmyja Kilmistera i njegovog omiljenog pića kojeg je učinio poznatim na Sunset Stripu u Rainbow Bar And Grillu.

„Počašćeni smo predstaviti industriji i dati ime The Lemmy svakom baru na svijetu!“, kaže izdavač časopisa Food and Beverage Michael Politz.

„Vlasništvo kluba s ANTHRAX-ovim Scottom Ianom i ALICE IN CHAINS-ovim Jerryjem Cantrellom dalo mi je priliku upoznati Lemmyja i osobno osjetiti njegovu legendu.“

Lemmy, koji je netom proslavio svoj 70. rođendan na Badnjak (24. prosinca) dva je dana kasnije saznao kako boluje od agresivne vrste karcinoma. Preminuo je 28. prosinca u Los Angelesu.

Lemmy se nosio s ozbiljnim zdravstvenim problemima zadnje dvije godine, uključujući i ugradnju srčane premosnice 2013., a liječio je i hematom 2014. No unatoč 40 godina dugom životu ispunjenom pićem nastavio je s turnejama i snimanjima albuma.

Bend je bio prisiljen otkazati ili odgoditi mnogobrojne koncerte prošle godine zbog Lemmyjevog narušenog zdravlja, a to ga je prisililo na smanjeno konzumiranje alkohola i prestanak pušenja.

The Lemmy

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *