Loading...
Novosti

CANDLEMASS IZDAJU EP „HOUSE OF DOOM“

„House Of Doom“, najnovija pjesma švedske skupine CANDLEMASS, glazba je iz istoimene igrice koju je dijelom dizajnirao ovaj legendarni doom-metal bend.

CANDLEMASS planiraju izdati „House Of Doom“ 25. svibnja kao EP uz još tri pjesme za diskografsku kuću Napalm Records. Novi studijski album svjetlo dana ugledat će tek najesen.

Uz standardni EP dodatno će biti dostupna ploča s ekskluzivnom verzijom pjesme „House Of Doom“ u trajanju od 9,5 minuta.

Od 27. travnja obožavatelji koji zaigraju igricu moći će osvojiti ove limitirane primjerke na vinilu.

OST za „House Of Doom“ napisao je basist CANDLEMASSA Leif Edling, producirao ga je Marcus Jidell, smiksao David Castillo, a masterirao Maor Appelbaum.

Edling je prošle jeseni izjavio kako radi na novoj pjesmi CANDLEMASSA : „Dio je nečeg većeg, nečeg zaista kul što će povesti bend na još jednu avanturu.“ Za proces je rekao da je „veoma uzbudljiv i [da] predstavlja novi izazov za mene kao tekstopisca.“

CANDLEMASSOVO posljednje izdanje „Death Thy Lover“ izašlo je 2016. kao poseban EP za 30. godišnjicu benda, a sadrži četiri pjesme snimljene s pjevačem Matsom Levénom, koji se pridružio CANDLEMASSU 2012. nakon odlaska Roberta Lowea.

Popis pjesama s „House of Doom“:

  1. House Of Doom
  2. Flowers Of Deception
  3. Fortuneteller
  4. Dolls On A Wall
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *